این کتاب علاوه بر نگاهی دقیق به خاستگاه نژادی و تاریخ سیاسی و فتوحات نظامی ایشان، به چگونگی شکل گیری سلسله های محلی سلجوقی و اتابکان نیز می پردازد و ساختار سیاسی، تشکیلات حکومتی، اوضاع مذهبی، اجتماعی و اقتصادی، علمی و ادبی و هنری در دوران فرمانروایی آن سلسله را بررسی و تبیین می کند.
مولف این کتاب اعتقاد دارد در نظریه های جامعه شناسی تاریخی، ما به دنبال تاریخ نگاری نیستیم؛ بلکه در پی سرنخ هایی از گذشته برای شناخت زمان حال هستیم. وقتی این نظریه ها را کنار هم قرار می دهیم تصویر کلی از جامعه ایران و علل توسعه نیافتگی آن ظاهر می شود.
یکی از چالشهای اجتماعی ـ اقتصادی نسبتا مهمِّ دو قرن اخیرِ ایران را می توان مهاجرت سرمایههای انسانی به خارج از کشور، در نتیجه شیوع بیکاری در جامعه و عدم ایجاد اشتغالِ مکفّی در درون قلمرو ایران، عنوان نمود. با این اوصاف، نیروی کار ایرانی، اعم از متخصّص و غیرمتخصّص، به جای آنکه توانایی خود را در راستای پیشرفت و رونق اقتصادی کشور صرف نماید، در راستای ...
از این منظر، آینده روابط ایران و غرب را بایستی بر بستر همکاری برای مدیریت اختلافات به موازات تداوم تعارض اهداف، منافع و دیدگاه های کلان مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
احتمالا شما هم از خود پرسیدهاید که: « آمریکاست که اسرائیل را زیر سلطه خود دارد یا اسرائیل است که قدرت را در آمریکا در دست دارد؟.» بسیاری، گردانندگان سیاست خارجی آمریکا را جهودان صهیونیست میدانند.
در این تفسیر جدید از پلورالیزم، وحدت حقّه حقیقی ادیان همسو با تکثر واقعی ادیان ارزیابی میشود از این رو این دو مقوله، نه تنها یکدیگر را نفی نمیکنند، که مکمل هم نیز هستند. برچنین مبنایی است که در عنوان کتاب، بین دو اصطلاح «پلورالیزم دینی» و «پلورالیزم در دین» تفاوت گذاشته شده است.
وقتی از کتابفروشی که در شهر مکه این کتاب را از او خریدم درباره نویسنده سئوال کردم او گفت همان محمد صدیق منشاوی مشهور، قاری بزرگ قرآن و نویسنده کتابهایی درباره ابوبکر، عمر و عثمان است.
در 15 آبانماه پیشنهادملی شدن صنعت نفت از سوی نمایندگان جبهه ملی خصوصاً دکتر مصدق مطرح شد. در 29 اسفند مجلس شورا طرح مصدق را برای ملی شدن نفت تصویب نمود.
کتاب «یازده» کتاب خاطرات دکتر چلداوی در زندان مخفی صدام، اردوگاه شماره یازده تکریت است که هم اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت و از اساتید شناخته شده این دانشگاه است..
چند روز اخیر این موضع مورد بحث قضات دادگستری قرار گرفته و عموماً از اینکه دربار شاهنشاهی به علت مشارکت چند نفر از والاحضرتها با منافع شرکت آسفالت راه از مهندس خرم حمایت و در امور قضائی دخالت نمودهاند...
کتاب «تاریخ مکتوم» به بررسی نقش فعالان بابی در تاریخ معاصر و به ویژه در رویداد مشروطه پرداخته است. این کتاب در پنج فصل با عنوان های «هنایش خرد در آثار و ماثر شیخ هادی نجم آبادی»، «روزگاری که بر تکاپوگران بابی گذشت»، «دربار شاهی و قتل ناصرالدین شاه»، «فروزندگان مشعل مشروطیت» و «زندگانی ملک المتکلمین» تدوین شده است.